Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Köp- och leveransvillkor

 

Företagsuppgifter

Novisen Design AB, Gävle
Org. nr 5591140693

Mail. info@novisendesign.se

Novisen Design är ett registrerat företag och innehar F-skattsedel.
 

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar Dina personuppgifter främst för att kunna fullfölja våra förpliktelser mot Dig på bästa sätt. Vår utgångspunkt är att inte samla in och behandla mer uppgifter än vad som krävs för respektive ändamål. Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna ge Dig en bra service, information och uppföljning av Ditt köp. Vi kan också komma att behöva Dina personuppgifter för att uppfylla rådande lagar och regler, genomföra kund och marknadsanalyser samt skicka våra nyhetsbrev. Vi garanterar att inga uppgifter om Dig kommer att säljas eller överföras till tredje part. Enligt GDPR har Du rätt att få den information som vi har registrerat på Dig. Du kan när som helst begära rättelse eller borttagning ur vårt register.

Vi samlar in information från Dig när du beställer produkter via vår webbshop, kontaktar oss via kontakformuläret eller anmäler Dig till vårt nyhetsbrev. Den insamlade informationen vid beställning av produkter inkluderar Ditt namn, e-postadress, telefonnummer och adress. Om Du får vårt nyhetsbrev så har vi Din e-postadress sparat och även namn om Du har angett det vid registrering. Du kan när som helst avregistrera Dig från vårt nyhetsbrev genom att maila oss på info@novisendesign.se

Priser
Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i webbutiken.

 

Rabattkoder
Rabattkoden skrivs in i kassan under "jag har en rabattkod"

Missar du att lägga in en rabattkod så kan vi tyvärr inte justera detta i efterhand, så var noga med att kolla att det dragits innan du checkar ut i kassan.

 

 

Betalning

Genom Klarna Checkout erbjuder vi fakturabetalning, kontobetalning, kortbetalning och direktbetalning. För Klarnas fullständiga villkor klickar du här.

 

Leveranstid

Vi skickar dina varor med Posten inom 4-6 arbetsdagar. Mellan 28 september och 5 oktober är vi på utbildning. Därav skickas inga ordrar! Leveranstiden blir därför något längre.  Du mottager ett leveransbesked till din mail när varorna lämnar oss. Paketets väg kan du följa via spårningsnumret du får. Varubrev är sökbara, de scannas av brevbäraren på fraktsedelns streckkod vid själva utdelningen så vi får veta dag, tid och adress för leverans. Se till att ha en noga uppmärkt brevlåda med ditt namn och hus/lägenhetsnummer. Får paketet inte plats i brevlådan levereras paketet utanför dörren. Vi ansvarar inte för paket som försvinner i brevlådor/utanför dörr efter brevbäraren scannat paketet som levererat! Skickas paketet till ett ombud får du smsavi vart paketet finns att hämta ut.

 

Frakt
Frakten varierar beroende på vilken vikt dina produkter hamnar på. Vi skickar med Posten / Postnord. Ibland kan fördröjningar med posten förekomma. Hämtas inte paketet ut på utlämningsstället debiterar vi med en kostnad av 150kr. Har ni beställt varor med PERSONLIGA TRYCK debiteras hela summan av dessa produkter. 

Observera att lokala avgifter (moms, tull) kan förekomma , beroende på region och lokala tullavgifter . Dessa avgifter är på kundens egen bekostnad.

Returer
Öppet köp gäller i 14 dagar. Varorna måste skickas inom dessa 14 dagar tillbaka till oss. Hör av dig till oss innan du skickar tillbaka en retur. Maila oss ditt ordernummer samt vad du önskar returnera, info@novisendesign.se. Vi skickar en retursedel som du löser ut hos ditt ombud. Returfrakten kostar 49kr. Vid en retur återbetalar vi summan för de produkter ni returnerar. Namnprodukter, personliga varor och REA varor returneras / bytes ej. Gäller även specialbeställda varor Dad since och Mom since samt tshirtar med specifika månader och årtal.  Var därför noga med att kolla igenom din beställning så allt ser rätt ut. Att du stavat namnet rätt och valt rätt storlek. Varorna får ej vara använda samt de ska ha skickas i orginalpåse och med tillhörande etiketter kvar.

Reklamationer
Om en vara är felaktig eller skadad skall beställaren kontakta oss på info@novisendesign.se och ange felet inom 3 dagar efter leverans.  

Storlekar
Storlekstabell hittar du HÄR. Var noga att kolla igenom innan köp då vi ej har returrätt på personliga tryckta plagg.

 

Tyger
Olika färgbad kan förekomma på tygerna. 

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt
Drift & produktion: Wikinggruppen