Svenska English

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Köp- och leveransvillkor

 

Företagsuppgifter

Novisen Design AB, Gävle
Org. nr 5591140693

Mail. info@novisendesign.se

Novisen Design är ett registrerat företag och innehar F-skattsedel.
 

Behandling av personuppgifter

Vi behandlar Dina personuppgifter främst för att kunna fullfölja våra förpliktelser mot Dig på bästa sätt. Vår utgångspunkt är att inte samla in och behandla mer uppgifter än vad som krävs för respektive ändamål. Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna ge Dig en bra service, information och uppföljning av Ditt köp. Vi kan också komma att behöva Dina personuppgifter för att uppfylla rådande lagar och regler, genomföra kund och marknadsanalyser samt skicka våra nyhetsbrev. Vi garanterar att inga uppgifter om Dig kommer att säljas eller överföras till tredje part. Enligt GDPR har Du rätt att få den information som vi har registrerat på Dig. Du kan när som helst begära rättelse eller borttagning ur vårt register.

Vi samlar in information från Dig när du beställer produkter via vår webbshop, kontaktar oss via kontakformuläret eller anmäler Dig till vårt nyhetsbrev. Den insamlade informationen vid beställning av produkter inkluderar Ditt namn, e-postadress, telefonnummer och adress. Om Du får vårt nyhetsbrev så har vi Din e-postadress sparat och även namn om Du har angett det vid registrering. Du kan när som helst avregistrera Dig från vårt nyhetsbrev genom att maila oss på info@novisendesign.se

Priser
Priserna är angivna i svenska kronor inklusive moms.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar i webbutiken.

 

Betalning

Genom Klarna Checkout erbjuder vi fakturabetalning, kontobetalning, kortbetalning och direktbetalning. Förklarnas fullständiga villkor klickar du här.

 

Leveranstid

Vi skickar dina varor med Posten inom 5-7 arbetsdagar. Du mottager ett leveransbesked till din mail när varorna lämnar oss.

 

Frakt
Frakten varierar beroende på vilken vikt dina produkter hamnar på. Vi skickar med Posten / Postnord. Ibland kan fördröjningar med posten förekomma. Hämtas inte paketet ut på utlämningsstället debiterar vi med en kostnad av 150kr. Har ni beställt varor med PERSONLIGA TRYCK debiteras hela summan av dessa produkter. 

Observera att lokala avgifter (moms, tull) kan förekomma , beroende på region och lokala tullavgifter . Dessa avgifter är på kundens egen bekostnad.

Returer
Öppet köp gäller i 14 dagar. Vid retur står köparen för frakten. Vid en retur återbetalar vi summan för de produkter ni returnerar. Namnprodukter, personliga varor och REA varor returneras / bytes ej. Gäller även specialbeställda varor Dad since och Mom since samt tshirtar med specifika månader och årtal.  Var därför noga med att kolla igenom din beställning så allt ser rätt ut. Att du stavat namnet rätt och valt rätt storlek. Varorna får ej vara använda samt de ska ha skickas i orginalpåse och med tillhörande etiketter kvar. Hör av dig till oss innan du skickar tillbaka en retur.

 

Storlekar
Storlekstabell hittar du HÄR. Var noga att kolla igenom innan köp då vi ej har returrätt på personliga tryckta plagg.

 

Tyger
Olika färgbad kan förekomma på tygerna. 

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt
Svenska English

Drift & produktion: Wikinggruppen