The product has been added to your cart

Sweatshirt / Tröja med personligt tryck

 

Ni har väl inte missat våra personliga sweatshirts. I 100% Ekologisk Bomull. Jag hoppas ni hittar något favorittryck till just er tröja. Vill man inte ha med namn går det bra att välja valfri text så som Busunge, Lillebror, Älskling osv. Bara att använda fantasin :) Tänk på att ju fler bokstäver du har desto mindre blir texten.

Tröjorna kostar 339kr / st. De finns i grått tyg men vi jobbar på att släppa de även i svart till våren. Håll gärna koll på vår Instagram @novisendesign Där hojtar vi till när de svarta tröjorna är på ingång. Är det någon annan färg som skulle vara intressant?! Kommentera gärna så har vi lite koll på vad ni önskar :)

Vi blev så glada när vi släppte denna nyhet för ett tag sedan. Produkten klättrade direkt upp på försäljningstoppen. Förstår er, en skön tröja helt enkelt :) Även kul att ge bort i present! Våra persoliga plagg brukar vara en uppskattad present.

Vi har även lagt till detta paketpris. Då får ni tröja med namn samt leggings med namn för endast 459kr (ord.pris 528kr).

Välkommen in i vår webbutik och hitta just Er favorit, www.novisendesign.se

 

1 comment

Emma More then 4 years ago
Militärgrönt skulle vara fint ?
Categories
Customer's Area
Produced by: Wikinggruppen