Svenska English

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från April 2019

Påfyllning av CarlijnQ

Nu har vi fått påfyllning av märket CarlijnQ. Det är väldigt utlplockat hos leverantören så detta är vår sista påfyllning.Har ni sett bussarna? Så himla söta!! Finns i Jacka och Shorts!Ni hittar plaggen HÄR

Tygkassar

Tygkassar är allt mer populära som ett alternativ till att använda plastkassar, och med sitt slitstarka material kan de återanvändas om och om igen och på så vis spara på miljön. Och skulle tygpåsarna bli lite smutsiga så går det alldeles utmärkt tvätta dem med låg temperatur.Vi har tagit hem lite fler färger. Perfekt att ha extrakläder i på förskolan/skolan. Packa badkläderna när du ska till badet i sommar Valfritt namn/text.Tygp&…

Namnmössa i leopard!

Vårens läckraste namnmössor. Det går såklart att ha valfri text också som tex Busfrö, Lillebror, Tuffing osv. Denna namnmössa finns i 3 vfärger på leopardtyg. Gult, Brunt och Grönt. Kram på er!

CarlijnQ

Hej hallå!Idag klockan 9 lägger vi ut ett nytt klädmärke till försäljning.Ett klädmärke från Nederländerna med snygga prints. Grundaren Carlijns resa startade när hennes förstfödda kom till världen, lilla Doris.Ekologiska barnkläder (GOTS). Mjuka och sköna tyger i härliga prints!Jag älskar dessa pussmunnar! Vem vill inte ha detta på sin älskade lilla?! :)Håll utkik om några minuter alltså.Kram på er!!

Blivit med blogg!

Hej hallå!Vi har blivit med blogg ☺️ Tanken är att ni ska kunna följa oss lite mer. Här kommer ni bland annat få läsa lite om ”behind the scenes” Kommande produkter, funderingar vi har och nya släpp. Såklart även våra nuvarande produkter också. Lite gott och blandat alltså ☺️ Hoppas ni vill följa oss även här!Kram kram från oss!
Produkter
Övrigt
Svenska English

Drift & produktion: Wikinggruppen